Renault Scenic Club
Użytkownik
zarejestrowałam się bo myślałam ze coś się tu dzieje, co z wami? Scenic to temat rzeka, możemy sobie pomóc nawzajem a tu cisza
Nowy użytkownik
witam zakupiliśmy z żoną scenica 1997 jeżeli to co masz pasuje do naszego to bardzo z góry dziękujemy
Nowy użytkownik
witam mam scenica I 99r 2.0 16v silnik F4R dochodzi z niego dziwny stukot jak w dieslu wie ktos co to moze byc /
Użytkownik
mechanikiem nie jestem ale jeśli to taki stukot jak byś młotkiem w silnik walił i nasila się po dodaniu gazu to ja bym się obawiał że któraś panewka się obrócila. Mogę się mylić bo stukać może wiele w silniku. A więc do mechanika bo jak panewka to może ci stanąć, i już nie pojedzie w sumie jeśli mam rację to silnika szukaj bo robić się nie opłaci napisz jak będziesz wiedział co jest
Nowy użytkownik
Niech mi ktoś powie czy jest możliwość przeprogramowania komputera z niemieckiego na polski w SCENICU II z 2003r
Nowy użytkownik
scenic grand 2004r wyciek oleju przy bloku na wlewie metalowa rurka przewody drożne oring uszczelniający odmę nowy
witam scenic 1 lift 2.0 16v na luzie wchodzi na wysokie obroty ale nie zawsze przeważnie na ciepłym silniku wiec wyklucza lewe powietrze dochodzi do 5 tys obrotów
przepustnica elektroniczna regenerowana wiec nie na krokowego może ktoś coś może powiedziec